Materialen

Je vindt hier een overzicht van alle materialen. Maak gebruik van de filters om de voor jou relevante spullen te vinden. 

Materialen

Filter resultaten

De werkbeschrijving van de afdelingsbrochure beschrijft stap voor stap het proces voor het invoeren van teksten en afbeeldingen.

Alzheimer Nederland heeft 10 punten namens mensen met dementie en hun naasten geformuleerd. Het uitgangspunt zijn de behoeften van  mensen met dementie en hun mantelzorgers.

In deze brief vindt u 10 punten waardoor mensen met dementie veiliger en
langer kunnen meedoen.

Gebruik dit stramien voor het printen van badges. Het bijbehorende badge papier is te bestellen in de webwinkel materialen door de bestelgemachtigde.

Gebruik deze digitale checklist bij de evaluatie van een Alzheimer Café of Trefpunt. Er is ook een papieren versie beschikbaar.

Gebruik deze papieren checklist bij de evaluatie van een Alzheimer Café of Alzheimer Trefpunt. Er is ook een digitale versie beschikbaar.

De opgenomen webinar gaat dieper in op Facebook en behandelt vragen als: welke artikelen laat Facebook zien aan je volgers? Welke artikelen doen het goed en zorgen voor veel likes? Welke foto's gebruik je bij je bericht? Allemaal onderwerpen die van belang zijn.

Dit opgenome webinar is bedoeld voor vrijwilligers die geen of nauwelijk ervaring hebben met Facebook.

In deze instructievideo leer je hoe je een vacature aanmaakt en toevoegt op je afdelingswebsite.